Webbhotell

Ember > Tjänster > Webbhotell

Komplett paket för ert företags webbplats och mail, en komplett tjänst. I tjänsten ingår även fritt antal mailkonton till era anställda, spamfilter och webbmail ingår som standard.
Ni kan själva lätt administrera tjänsterna på ert webbhotellkonto genom vår kontrollpanel.

W 10

W 50

W x

Diskutrymme 10 GB 50 GB >2 TB
Överföring 100 GB 600 GB Valfritt
Operativsystem Linux / Windows Linux / Windows Linux / Windows
Webbserver Apache & PHP eller IIS & ASP.NET med PHP Apache & PHP eller IIS & ASP.NET med PHP Apache & PHP eller IIS & ASP.NET med PHP
Databas MySQL MySQL Valfritt
Spamfilter Ja. SpamAssassin Ja. SpamAssassin Ja. Valfritt
Webbmail Ja. Horde, Squirrelmail och RoundCube Ja. Horde, Squirrelmail och RoundCube Ja. Horde, Squirrelmail och RoundCube
Backup 6 ggr / dag 6 ggr / dag 6 ggr / dag
Anslutningsavgift 0kr 0kr 0kr
Månadskostnad 200kr/mån 450kr/mån Offert

Vårt webbhotell är olikt alla andra

Vi känner er

På Ember arbetar vi med vår vision konkret, vi säger bland annat att kunden inte ska vara en i mängden. Våra webbhotellkunder har en kontaktperson hos oss, sällan behöver de stå i telefonkö och aldrig behöver de ta reda på sitt kundnummer – vi känner våra kunder. Dessutom är alla våra kunder välkomna till våra kontor, och ofta besöker vi själva våra kunder.

Nära kunden, tekniskt också

Möjlighet finns att välja driftställe också för webbhotell, vilken är den mest effektiva vägen till er? Vi vet, och har tekniken för det.

Utöka med Exchange!

Det går även att komplettera tjänsten med Exchange 2010 konto, ni får bland mycket annat funktioner som synkroniserad kontaktlista, kalender och mail.

Domännamn

Registrera ett eller flera unika domännamn och koppla de till ert webbhotellkonto, ni kan då använda era domännamn som mailadresser och webbplatsadress.